Hae tästä blogista

lauantai 21. huhtikuuta 2018

Gluteeniton suklaakakku

Helpon, nopean ja herkullisen kakun ohje löytyi täältä
© Raija Alatalo

Kakku vain paranee jääkaapissa.

200 g voita
3 dl sokeria
3,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
4 rkl kaakaojauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
4 munaa
1,5 dl kuumaa vettä


Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita kuivat ainesosat keskenään ja siivilöi vaahtoon. Lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää lopuksi kuuma vesi taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (noin 24 cm). Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna jäähtyä jonkin aikaa ennen kuin kumoat kakun vadille. Koristele kakku tomusokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti