Hae tästä blogista

torstai 18. toukokuuta 2023

Juustofocaccia

Alkuperäinen resepti Rouva Keto, Facebook

JUUSTOFOCACCIA
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Vuoraa halkaisijaltaan 20 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Kaada vuokaan 200 g juustoraastetta.
Lisää 2 kananmunaa ja 3 rkl Pofiberiä (voit sekoittaa nämä myös erillisessä kulhossa)
Pilko ja painele pintaan pieni määrä tomaattia, (kalamata)oliiveja ja parsakaalia, sekä työnnä taikinaan vielä tuoreita basilikanlehtiä.
Paista uunin keskitasolla 20-30 minuuttia, kunnes focaccia on kauniin kullanruskea ja hieman kohonnut.
Anna jäähtyä ja lorauta päälle oliiviöljyä.
VINKKI! Ripottele kypsän focacican päälle tarvittaessa sormisuolaa. Käytä vaihteluksi rosmariinia mausteena. Voit myös murskata focacciaan valkosipulinkynnen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti